Győr+ Rádió: hat éve az éterben

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Édességekkel, mozijegyekkel és wellness hétvégével ajándékozta meg hallgatóit a Győr+ Rádió, 6 éves születésnapja alkalmából.

Az ajándékokért cserébe olyan személyes sztorikat kértek a betelefonálóktól, amik a Győr+-szal kapcsolatosak. Ezek között több megható történet is volt: egy hallgató a szívműtétje után csak a Győr+ Rádiót hallgatta lábadozása közben, egy másiknak pedig a 2013. március 14-i hókáoszban nyújtott segítséget a csatorna. A hallgatókon túl a rádió munkatársai is visszatekintettek az adó elmúlt féltucat évére.

Győr+ Rádió: hat éve az éterben

"2015-ben egy fiú a kívánságműsoromban kérte meg egy lány kezét. A lány felhívott és sírva igent mondott a fiúnak az éteren keresztül. Egy néni pedig súlyosan megbetegedett, egyetlen kiskutyáját nem tudta ellátni. Felhívott. Szívem szakadt, a hallgatóké is, végül egy úr elvitte a kutyust, s megígérte, hetente meglátogatja a nénit, viszi a kutyát is. Szóval Győrnek kell egy kis plusz. Kell a szív, a jó szó." - emlékezett vissza Adorján Andi, a rádió egyik műsorvezetője a Győr+ Online-nak. A csatorna munkatársai kiemelték még, hogy fontos a rádió lokális mivolta, mert így olyan tartalmakat nyújthatnak a hallgatóknak, amik igazán érdeklik őket. Többen a rádiózás iránt érzett szerelemükről is szót ejtettek.

"Szerencsés vagyok, hogy a stúdióra mint második otthonomra, a kollégákra pedig mint barátokra tekinthetek. Kezdetben csak álom volt a gyönyörű stúdió, ahol most dolgozhatunk, de mára a nehézségek még értékesebbé tették az akkori éveket, csapattá kovácsoltak minket. Szeretném megköszönni a kollégáimnak a sokszor áldozatos munkájukat, a hallgatóknak pedig a rengeteg pozitív visszajelzést és támogatást, amit kaptunk és persze azt, hogy mára a Győr+ Rádió a város hangjává válhatott!" - mondta Simon Panka, a rádió főszerkesztője.

A különleges születésnapi műsorfolyamot egy sorsolás zárta, aminek keretében egy wellness hétvége és egy koncertjegy talált gazdára.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz