Elindult a Rádió 1 Békéscsabán

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Újabb frekvenciával bővült a Rádió 1 hálózata, november 1-je óta Békéscsabán is hallhatóak a csatorna műsorai. Csütörtök reggel Balázsék élő adásban köszöntötték a régi-új hallgatókat.

November 1-je óta újra szól Békéscsabán az "igazi" Rádió 1, délután a 104.0 MHz-es frekvencián szóló Csaba Rádió is csatlakozott az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiójának hálózatához. A békéscsabaival együtt ma már 25 frekvencián hallható a Rádió 1 adása.

Sebestyén Balázsék csütörtök reggel élő adásban köszöntötték régi-új hallgatóikat, és alig néhány óra alatt számtalan üdvözlő üzenetet kaptak a városból azoktól, akik boldogok, hogy újra követhetik kedvenceiket. A csatorna közleménye szerint azok a hallgatók sem fognak csalódni, akik a helyi tartalmakra, a már jól megszokott hangokra kíváncsiak.

Amellett, hogy az országosan ismert sztárokkal bővült a rádió kínálata, a híreket például, amelyek között megtalálhatóak a legfrissebb környékbeli programajánlók is, továbbra is helyben szerkesztik és tolmácsolják majd a kollégák.

Békéscsabával együtt az elmúlt hetekben három új városban szólalt meg a Rádió 1, így Szombathely és Zalaegerszeg is együtt ébred a legismertebb és legnépszerűbb rádiós műsorvezetőkkel.

A Kantar Hoffmann legfrissebb, július-szeptember közötti időszakra vonatkozó mérési eredményei szerint a 15 év felettiek körében a Rádió 1 napi hallgatóinak száma 1,414 millió fő, ezzel egy év alatt megduplázódott a hálózat hallgatottsága.

Az újonnan csatlakozó három megyeszékhellyel és azok vételkörzetével együtt a hirdetői szempontból kiemelten fontos őszi-téli ünnepi időszakban a hallgatók száma várhatóan meghaladja majd a napi másfél milliót.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz