Rádiós szakemberek indítottak webrádiót

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Új, interneten fogható csatorna indult Rádió Groove néven. Az alapítók már hosszú ideje a szakmában dolgoznak.

A két ötletgazda, Fodor Attila és Klamancsek Krisztián már számtalan rádióállomást vittek sikerre. Elmondásul szerint rengeteg tervezés és sokak segítsége kellett a Rádió Groove elindításához. Fodor Attila közel 25 éve rádiózik, ő az elmúlt években a szombathelyi Frisss FM programigazgatója volt, jelenleg pedig az Amadeus Rádiót irányítja. Klamancsek Krisztián közel 30 éves rádiós tapasztalattal rendelkezik, 2017 februárig a Sláger FM műsorvezetője volt, nevéhez fűződik a Retro Show és a Retro Top 20 slágerlista is.

Rádiós szakemberek indítottak webrádiót

"A Rádió Groove-val most olyan zenei állomást hoztunk létre, ahol felidézzük a disco korszakot, a 80-as pop aranykorát, ahol otthon vannak a rock klasszikusai, a 90-es évek európai és amerikai sikerei, és ahol napjaink legjobb előadói is szólnak. Nálunk nem az évjárat számít, hanem a minőség, ezért is hallhatsz olyan dalokat és előadókat, akiket sehol máshol!" - olvasható a csatorna Facebook oldalán.

A 24 órás zenei netrádióban óránként hírek is hallható, az állomáshang Welker Gábor, és október 30-tól már Klamancsek Krisztián naponta többször jelentkező retro összeállítása is hallható lesz, de az új Retro Top 20 műsorokra még egy kicsit várni kell. A klasszikus kétórás retro visszaszámlálás vélhetően a Groove mellett FM adókon is hallható lesz, mint például a szolnoki Amadeus és a Budaörs Rádió.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz