Folytathatja a Best FM és a Mária Rádió

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Médiatanács rádiós döntései.

Kisközösségi, kereskedelmi és közösségi rádiók huszonnyolc sikeres pályázattal összesen 74,6 millió forintot kapnak a Médiatanács hírműsorok és közérdekű szolgáltató magazinműsorok készítését támogató pályázatának idei harmadik fordulójában. Hírműsor kategóriában eredményes pályázó volt a szigetszentmiklósi Lakihegy Rádió, a Rádió Szentendre, az Európa Rádió sátoraljaújhelyi és miskolci adója, a szintén miskolci Csillagpont Rádió, a tiszafüredi Tisza-tó Rádió, a szombathelyi Friss FM, a dunaújvárosi Rádió 24, a Tamási Rádió, a salgótarjáni 100,4 Rádió 1 és a zalaegerszegi 95,1 Rádió 1, a fővárosi Klasszik Rádió 92,1, a székesfehérvári Vörösmarty Rádió, a Bajai Rádió, a kalocsai KORONAfm100 és a Rádió Dabas. Szolgáltató magazinok gyártására támogatáshoz jutott az egri FM7 Rádió, a paksi Fortuna Rádió, a szolnoki Aktív Rádió és az Amadeus Rádió, a Rádió Szarvas, a pécsi 99,4 Rádió 1, a Berettyó Rádió, illetve a Sárvár Rádió. Mindkét kategóriában támogatásban részesül az Érd FM 101,3 és a hódmezővásárhelyi Rádió 7.

Tovább szólhat a telkibányai Mária Rádió, Szegeden elindult a Rádió 1

A testület a Telkibánya 100.6 MHz közösségi rádiós frekvencia eljárásában a Mária Rádió Zemplén néven tervezett szolgáltatásával pályázó Médiahíd Kft.-t nyilvánította nyertesnek, amely a fővárosi Mária Rádióval hálózatba kapcsolódóan nyújtotta be ajánlatát.

Folytathatja a Best FM és a Mária Rádió
 
A tanács elfogadta a Szeged 87.9 MHz-en sugárzó Európa Rádió hálózatba kapcsolódási kérelmét a Radio Plus Kft. Budapest 96.4 MHz Rádió 1 médiaszolgáltatásával. A november 7-től 87,9 Rádió 1 néven szóló szegedi rádió saját napi műsorideje ezzel négy óra negyven perc, negyven perccel több, mint korábban, a Debrecen 94,4 MHz-en szóló Európa Rádióval hálózatba kapcsolódása idején.

Folytathatja a debreceni Best FM

A Médiatanács október 17-i döntésével 5 évre meghosszabbította a debreceni 104.6 MHz-en sugárzó Best FM médiaszolgáltatási jogosultságát, amely így 2022. december 30-ig még biztosan az éterben fog maradni.

Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz