Új tulajdonoshoz került a RADIOSITE.HU

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A 42NETMedia csoport része lett a rádiós portál.A 42NETMedia csoport tulajdonába került a RADIOSITE.HU, hazánk legnagyobb, rádiós piaccal foglalkozó hír- és információs oldala, valamint a hozzá tartozó fórum. A 10 éves hírportál rövidesen megújulva várja a szakmabelieket és az érdeklődőket.

Az oldal új főszerkesztője Mikos Ákos lett.
Az új külső ellenére megtartja alapértékeit a portál: a jövőben is a szakmaiság és objektivitás figyelembevételével fogja szállítani a magyar rádiós piac híreit.

“A rádiózás egy életforma, a rádiósok pedig különleges emberek. Nekik és értük építjük immáron a 42NETBloggal összehangolva a RADIOSITE-ot “

– emelte ki Mikos Ákos.

Pintér Dániel Róbert, a 42NETMedia csoport tulajdonosa hozzátette:

„A RADIOSITE eddig is egy kimagasló érdeklődésre számot tartó portál volt, amelynek küldetését és szellemiségét szeretnénk megőrizni, a Gálosi Szabolcs által lefektetett alapvetéseket tovább vinni. Célunk az, hogy a tartalomból többet adjunk, a szakma szeretetét közvetítsük úgy, hogy az ne csak egy szűk közösség figyelmét legyen képes lekötni. Hiszünk abban, hogy a 42NET „családias” közössége képes lesz hatni a fiatal korosztályra és így, az évtizedes szerelmet, a rádiózást a feltörekvő generációkban is el tudjuk ültetni.”

Új tulajdonoshoz került a RADIOSITE.HU

“Egy több, mint 10 éves projekttől nem lehet szívfájdalom nélkül megválni, de megnyugtat, hogy egy profi, szakmai csapat veszi majd át az irányítást a RADIOSITE felett. A 42NET Brand széles körben ismert a rádiós piacon, garancia a minőségi termékekre és szolgáltatásokra, ráadásul maximális szakmai eltökéltséggel és alázattal végzik munkájukat. Számomra bizonyos, hogy a lehető legjobb kezekbe került a RADIOSITE.HU”

– fűzte hozzá Gálosi Szabolcs, az oldal korábbi tulajdonosa, aki egyébként már augusztusban leköszönt a főszerkesztői pozícióról.

Az elmúlt hetekben főszerkesztőként dolgozó Huszár Dávid továbbra is az oldalnál marad, felelős szerkesztői pozícióban.

(RADIOSITE)

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz