Magyarul bővít az ORF

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Tovább szól a Magyar Hírmagazin.

5 percről 15 percre hosszabbítja magyar nyelvű hírmagazinjának adásidejét a Radio Burgenland. A naponta jelentkező műsorban ezentúl több lesz a kulturális és közéleti tartalom, és részletesebben fog beszámolni a helyi magyar közösség életéről.

Magyarul bővít az ORF
(A Radio Burgenland stúdiója – forrás: burgenland.orf.at)

A 18:45-kor kezdődő magazinban minden nap más témán lesz a hangsúly. Hétfőn a kultúra, kedden a gyerekek, szerdán a népzene, csütörtökön a rendezvények, pénteken az ifjúság, szombaton az örökzöld slágerek, vasárnap pedig a sport kap majd kiemelt figyelmet.

A program ezeken felül tájékoztatni fog a bécsi és burgenlandi magyar egyesületek és szervezetek működéséről, továbbá a határhoz közel eső települések programjairól is hírt ad majd.

A megújult Magyar Hírmagazin december 1-jén indul, és visszahallgatható lesz a burgenland.orf.at oldalon, de a nyugati határszélen élők akár élőben is követhetik a Radio Burgenland frekvenciáin. Az ORF-en kívül egyébként a kereskedelmi 88.6 és a magát szabad rádióként meghatározó Radio OP is sugároz magyar nyelvű műsorokat.

Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz