Balul sült el a 538 tréfája

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Többen bojkottálni akarják az adót.

Sírva fakadt éneklés közben a holland The Voice nyertese, miután egy meztelen férfi kezdett el ugrálni előtte a Radio 538 stúdiójában. Maan de Steenwinkel épp élőben addott elő egy dalt Frank Dane műsorában, amikor a műsorvezető megviccelte.

A 20 éves Maan az eset után azt mondta, hogy nagyon megijedt, és egy rettenetesen rossz viccnek tartja az incidenst. “Sokkolt a dolog, egyszer csak egy férfi nemi szerv jelent meg az arcom előtt, miközben így is elég ideges voltam az előadás miatt” – emlékezett vissza az énekesnő.

Bár az eset novemberben történt, a közösségi média felhasználói körében csak mostanában terjedt el. Sokan szexuális zaklatásnak tartják a történteket, több énekes pedig az állomás bojkottjára szólította fel előadótársait.

A 538 műsorvezetője időközben bocsánatot kért, amit az énekesnő elfogadott, de hozzátette, hogy nagyon rosszul érezte magát.

A Radio 538 hosszú évek óta Hollandia leghallgatottabb rádiója.  A CHR formátumú adó korábbi AM sávon történő sugárzása, elektornikus zenei műsorai, profi imaging megoldásai, és élő videoközvetítése miatt Európa-szerte ismert.

Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz