Megújul a Sláger Hétvége

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Péter Petra és Náksi Attila csatlakozik a rádióhoz. A változtatásokra többek között azért lehetett szükség, mert Nyerges Izabella, a Sláger Hétvége eddigi műsorvezetője korábban felmondott a rádiónál.

Új műsorvezetővel hangolódik az ünnepekre a 103.9 Sláger FM hétvégi műsora. Mostantól minden szombaton és vasárnap Péter Petra várja a Sláger Hétvége hallgatóit délelőtt 10 és délután 16 óra között. Petra már több mint 20 éves műsorvezetői múlttal a háta mögött számos rádió vezető személyiségeként közismert, hiszen humorával és őszinteségével hamar a hallgatók egyik kedvenc női karakterévé avanzsált. Gasztronómia, stílus, utazás, egészség, minden, ami a pihenéshez kell, mostantól egész hétvégén a 103.9 Sláger FM-en.

Megújul a Sláger Hétvége
 
Jáksó László műsora, a Ripost is változásoknak néz elébe. A 103.9 Sláger FM egyik legkarakteresebb műsora ezentúl hetente kétszer, szombaton és vasárnap délután is jelentkezik. A műsorvezető mostantól egész hétvégén új kihívások elé állítja a hallgatók humor-ingerküszöbét.

A karácsony legszebb örökzöld dalai mellett, az ünnepi készülődésben a 103.9 Sláger FM a bulihangulatról sem feledkezik meg! Náksi Attila az egykori SOHO PARTY frontembere, szövegírója és zeneszerzője, a Náksi vs Brunner dj duó tagja, Magyarország legendás mixlemez sorozatának megálmodója, mostantól a 103.9 Sláger FM hivatalos lemezlovasa. Náksi Attila december 31-én exkluzív 8 órás szilveszteri mix-szel robbantja be a 2018-as évet, majd minden szombaton vele hangolódhatunk a hétvégi kikapcsolódásra.

A 103.9 Sláger FM ingyenes applikációjával az ország minden pontján most szombaton délelőtt 10-től indul az új Sláger Hétvége Péter Petrával, Jáksó Lászlóval és Náksi Attilával.

Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz