Nevet váltott a Rádió Rock, megújul a Music FM, indul a Retro Rádió

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Zajlanak az események a rádiós piacon.

A Médiatanács hozzájárult, hogy december 18-tól Retro Rádió néven, megváltozott műsorrenddel szolgáltasson tartalmat a Rádió Q Kft. a budapesti 99.5 MHz-en. Amint arról korábban is írtunk, az új adó az idősebb korosztályt fogja célozni Oldies vagy Oldie-based AC formátummal. Erre utal a Retro Rádió legújabb védjegybejelentési eljárása is, a “60-as, 70-es, 80-as évek legnagyobb retro slágerei” szlogenre. Az állomás weboldala várhatóan a retroradiobudapest.hu vagy a 995retroradio.hu címen lesz elérhető.

Új név, új arculat a Rádió Rockon

Mától 95.8 Rock FM néven működik tovább Magyarország egyetlen földi sugrzású rockzenei rádiója.

Nevet váltott a Rádió Rock, megújul a Music FM, indul a Retro Rádió
 
Az adót működtető Favorit Masters Kft. is a Médiatanácshoz fordult a hatósági szerződésük módosításával kapcsolatban, amit a testület keddi ülésén jóváhagyott. A névvel együtt a rádió logója és on-air arculata is módosult, Ganxsta Zolee lett a fő állomáshang.

A 89.5 Music FM is újít

Megújulásra utaló promóciós szpotot kezdett el sugározni a 89.5 Music FM. Ahogy a szpot fogalmaz, “2017. december 20-án a 89.5 Music FM megújul”. A dátum szimbolikus, mert 2011-ben az NMHH ezen a napon döntött  arról, hogy a Prodo Voice Zrt. nyeri el a 89.5 MHz-es jogosultságot.

Ha bármilyen friss információt vagy részeltet tudunk meg a fentebbiekről, természtesen azonnal be fogunk számolni róla.

Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz