Elindult a Retro Rádió

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Budapesten a 99.5 MHz-en.

Hétfőn 14.00 órakor elindult Budapest legújabb rádiója, a Retro Rádió. A 99.5 MHz frekvencián hallható adó a 60-as, 70-es és 80-as évek legismertebb előadóit, igazi zenei legendákat és korszakalkotó slágereket vonultat fel, kiemelt hangsúlyt fektetve a legnagyobb hazai előadókra.

Elindult a Retro Rádió
(forrás: facebook.com/995retroradio)

A főváros leújabb rádiója ismert műsorvezetőkkel indított. Reggeli műsorát az összeszokott és népszerű páros, Hudák Anita és Hepi Endre vezeti, őket délelőtt 10.00 órától a szintén tapasztalt rádiós, Leirer Tímea követi a mikrofon mögött. Hétfőtől péntekig délután 16.00 és 21.00 között Dénes Tamás köszönti majd a hallgatókat, kívánságműsorral és aktuális információkkal, programajánlókkal várja majd azokat, akik a 60-as, 70-es és 80-as évek retro slágereire kapcsolnak.

A retro műfaj hazai helytartója, Várkonyi Attila is a Retro Rádió hullámaira költözik. DJ Dominique hétfőtől péntekig minden este 21 órától egy órán át sztárokkal beszélget, péntek és szombat esténként a legismertebb retro dalok mixeivel szórakoztatja a közönséget, vasárnaponként pedig 10.00-től négy órán át legendássá vált beszélgetős műsorával, a Sztársáv Extrával jelentkezik. A hétvégi és éjszakai műsorsávokban a hallgatók Nyerges Izabellával és Klamancsek Krisztiánnal találkozhatnak. A Retro Rádió híreit az egyik leggyakorlottabb rádiós hírszerkesztő, Belyó Barbara tolmácsolja.

Elindult a Retro Rádió
(forrás: facebook.com/995retroradio)

A Retro Rádió az első olyan rádió Budapesten, amely arra specializálódik, hogy a nagy generáció zenei igényeit kielégítve kizárólag a 60-as, 70-es és 80-as évek retro slágereit játssza. A kínálatban ugyanúgy megtalálhatóak lesznek a legismertebb külföldi dalok, ahogy a legnépszerűbb magyar slágerek, a műsorvezetők pedig vendégül is látják azokat a népszerű, vagy akár méltatlanul háttérbe szorult hazai énekeseket és zenészlegendákat, akik dalaikkal meghatározták az elmúlt évtizedek zenei palettáját.

A rádió azon budapesti hallgatóknak készül, akik a 60-as, 70-es és 80-as évekbeli retro zenéket szeretik. Tamás Ákos, a Retro Rádió tulajdonosa elmondta, hogy nagy várakozással tekint a rádió indulása elé, mert ezek a zenék a gyerekkorára emlékeztetik, amikor még a szüleivel együtt hallgatták ezeket az örökzöldeket.

Az új állomás az interneten is elérhető, a nyíregyházi Retro Rádióval közös www.retroradio.hu címen.

Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz