Vezet a 103.9 Sláger FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Elérésben és közönségarányban egyaránt.

Budapest leghallgatottabb* oldies rádiója a Kantar Hoffmann szeptember – novemberi mérései szerint magabiztosan növelte piacvezető pozícióját a teljes lakosság körében, így továbbra is a város legnépszerűbb* adója – áll a rádió portálunkhoz eljuttatott közleményében.

A 30-59 éves, kimagasló fizetőképes kereslettel rendelkező célközönség körében a fővárosban a legtöbben a 103.9 Sláger FM-et választják*! A 2017-ben egyéni rekordokat döntő budapesti adó megerősítette kiemelkedő pozícióját, és idén elképesztő sebességgel növelte hallgatói táborát a fiatalabb, 25 év felettiek körében is*.

Vezet a 103.9 Sláger FM
 
Országosan is az élmezőnyben a 103.9 Sláger FM

Magyarország és a világ népszerű oldies zenéit játszó rádiója tovább növelte hallgatói bázisát a budapesti agglomerációban és országosan is egyaránt.**

A kumulált eredmények alapján az elmúlt egy évben 326 ezer főről 629 ezerre növelte, így csaknem megduplázta rajongói táborát a 103.9 Sláger FM. (összehasonlítás: TNS Hoffmann 2016. július – október, Kantar Hoffmann 2017. szeptember – november)

Vezet a 103.9 Sláger FM
 
Elkötelezettek a 103.9 Sláger FM hallgatói

A Kantar Hoffmann legfrissebb, novemberi mérései szerint a 103.9 Sláger FM 19,4 %-os közönségaránnyal magasan vezet a rádiók ranglistáján***, emellett az ország teljes lakosságában mért, csaknem három és fél órás rádió hallgatási idővel büszkélkedhet.  (Forrás: Kantar Hoffmann 2017. szeptember-november, országos adat, teljes lakosság)

Vezet a 103.9 Sláger FM
 
A rádió fennállásának legsikeresebb éve után, a 103.9 Sláger FM továbbra is a minőségi szórakoztatásra, és a hallgatói igények maximális kiszolgálására hivatott a 2018-as esztendőben is.

Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz