Saját díjátadót indít a Global

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Már várják a szavazatokat.

A hatalmas média cég a Global Radio  egy saját díjátadó estet szervez, aminek beharangozó promócióját már hallani lehet a Capital, a Capital XTRA, a Heart, a Classic FM, a Smooth, a Radio X, a Gold és az LBC állomásain is.

A díjat zenészek, híradós személyiségek és a szórakoztató ipar nagyágyúi között osztják szét az Egyesült Királyság és a világ egészét lefedve.

A szavazást már december 20-án megnyitották, de magát a gálát csak 2018. március 1-jén tartják.  A Global Awards estjén a díjak átadása mellett fellép Sam Smith, Rita Ora, a Kasabian, Andrea Bocelli és Martin Garrix is.

Ashley Tabor, a Global alapítója és ügyvezető igazgatója elmondta:

“A Globálnál az Egyesült Királyság néhány legnagyobb rádióját és média brandjét építjük. Ezekkel a lakosság több mint a felét elérjük minden egyes héten.  Ez azt jelenti, hogy tökéletes helyzetben vagyunk ahhoz, hogy létrehozzuk a legnagyobb és legjobb zenei és szórakoztató díjat, amelyet az Egyesült Királyság valaha is látott. Mindezt a Global hihetetlen hallgatói által támogatva, akik népszerű kategóriákban szavaznak kedvenc előadóikra.”

Forrás: RadioToday

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz