Új műsor a 90.9 Jazzy Rádióban

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Millásreggeli stábjától.

A Budapesten méltán népszerű Millásreggeli című gazdasági, reggeli műsor stábjának új, délutáni műsora minden hétköznap 16-17 óráig jelentkezik a 90.9 Jazzy Rádióban 2018. január 8-tól.

A műsor alapvető célja, hogy röviden és informatívan számoljon be a nap legfontosabb gazdasági, tőzsdei, üzleti és pénzügyi történéseiről – így például a zárás előtti és utáni aktuális árfolyamokról, az ezekre hatással bíró eseményekről, tőzsdei jelentésekről, makrogazdasági adatokról.

A műsor célja az is, hogy hazai gazdasági vonatkozású hírekről, bejelentésekről számot adjon. Célközönsége a munkát éppen befejező, abból már hazafelé tartó, a tőzsdei folyamatokat és gazdasági eseményeket érdeklődéssel figyelő közönség.

A stílusos, igényes muzsikákat kedvelő hallgatók örömére a 90.9 Jazzy Rádió 2007. február 14-én indult el Budapesten. A 90.9 Jazzy Rádió finomra hangolt zenei stílusával, érdekes, intellektuális műsoraival olyan rádiós unikumot hozott létre, mely része a művelt, nyitott gondolkodású emberek életének.
A rádió reklámidejének értékesítését a Target Media végzi, mint ahogy a www.jazzy.hu weboldalét is.  A 90.9 Jazzy Rádió Budapesten és kb. 60 km-es vonzáskörzetében hallható.

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz