Majdnem leszerelték a Rádió Smile antennáját

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Egy félreértés miatt vitték volna az eszközt.

“Éppen a városban közlekedtem, amikor egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy férfi az antennánkkal a kezében sétálgat a tetőn” – mesélte oldalunknak Csőszi Viktor a kiskunfélegyházi Rádió Smile tulajdonosa.

A félreértés abból adódott, hogy a berendezés egy árbócon található a nem régen megszűnt Trió Televízió antennájával.  A leszerelést végző szakemberek azt hitték, hogy a segélyhívó antennát távolítják el, amikor az esetet messziről észlelő Csőszi megjelent, hogy megakadályozza a további műveletet.

Az eset külön pikantériája, hogy egy régebb óta húzódó ingatlan tulajdonjogi egyet nem értés miatt, – habár teljesen jogszerű áthelyezési papírjai vannak a rádiónak – nem férnek hozzá szabadon a berendezéseikhez, mivel az adónak helyet adó társasház megakadályozza ezt. A rádió tulajdonosa elmondta: ezen a jövőben változtatnának.

Egyébként a mai – végül – szerencsés kimenetelű eset nem okozott fennakadást a rádió szolgáltatásában. “Egy-két percre csökkent a teljesítményünk, de jelenleg közel azonos pozícióba vissza tudtuk helyezni az antennát” – közölte Csőszi Viktor.

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz