Hosszabbítottak a Győr+ Rádiónak

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Médiatanács heti ülésének döntései.

Hosszabbítottak a Győr+ RádiónakAz üzemeltető PluszRádió Nonprofit Kft. kérésére öt évre meghosszabbította a Győr+ Rádió műsorszolgáltatási engedélyét a Médiatanács, így a győri 100.1 MHz-en elérhető adó 2023. április 20-ig biztosan az éterben maradhat.

Büntetés a Tilosnak

A testület közleménye szerint a Tilos Rádió november 26-ai Kelta karó című műsorát – helytelenül – 16-os korhatári kategória helyett korhatárra tekintet nélkül meghallgatható kategóriába sorolta, és azt a besorolásnak nem megfelelő, kora délutáni idősávban tette közzé.

Hosszabbítottak a Győr+ Rádiónak
A műsorban a Földalatti nyár című kortárs műből olvasott fel részleteket a szerző, amelyben a felnőtt szereplő alkoholt, majd másnaposságára gyógyszert fogyaszt, dohányzik és „szexuális tartalmú párbeszédbe keveredik”, sokszor trágár szövegkörnyezetben.

Az állampolgári bejelentés nyomán végzett vizsgálat alapján a Médiatanács 50 ezer forint bírságot szabott ki a rádió műsorszolgáltatójára.

Egy cég pályázott a tokaji 101.8 MHz-re

Hosszabbítottak a Győr+ RádiónakAz NMHH közzétette a tokaji 101.8 MHz-re benyújtott pályázati ajánlatok listáját. Ezúttal is mindösszesen egy cég jelentkezett a frekvenciáért, a Szent István Rádióhoz köthető, a jogosultságot jelenleg is birtokló Hegyalja Média Kft.

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz