A Sláger FM vezet Pest megyében

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Rod Stewarttal indítják az idei évet.

Immáron egy éve tartó piacvezető szerepét erősítette meg Budapest leghallgatottabb rádiója, a 103.9 Sláger FM (forrás: Kantar – Hoffmann 2017. október – december, Budapest, 15+) – írják oldalunkhoz eljuttatott közleményükben.

A Sláger FM vezet Pest megyében

(*forrás: Kantar – Hoffmann 2017. október – december, Budapest és Pest megye)

Az országosan is a legnépszerűbbek közé tartozó regionális adó a legfrissebb kutatási adatok alapján magasan vezeti a rádiók rangsorát Budapesten és Pest megyében 424 ezer hallgatóval*.

A Sláger FM vezet Pest megyében

(**forrás: Kantar – Hoffmann 2017. október – december, Budapest)

A legfrissebb kutatások szerint a 103.9 Sláger FM továbbra is Budapest leghallgatottabb rádiója, mind a 25 évnél idősebbek körében**, mind a kereskedelmileg fontos, 30-59 éves fizetőképes kereslettel rendelkező célközönség körében**.

A Sláger FM vezet Pest megyében

(**forrás: Kantar – Hoffmann 2017. október – december, Budapest)A Sláger FM vezet Pest megyében(**forrás: Kantar – Hoffmann 2017. október – december, Budapest)

Az állomás ezen felül a végtelen humorral és egyedülálló vonzerővel rendelkező szupersztárral Sir Rod Stewarttal nyitja az évet, a rajongók immáron exkluzív környezetben a Sláger FM Sky Bar-ban élvezhetik a gigasztár magyarországi fellépését.

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz