2023-ig folytathatja a Mega Rádió

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A 98.6 MHz pályázóitól felvilágosítást kér a Médiatanács.

A Médiatanács elvégezte a Budapest 98.6 MHz körzeti rádiós frekvenciára beérkezett pályázatok tartalmi vizsgálatát, és mindkét nyilvántartásba vett pályázótól, a Manna Vision Media Kft.-től és a Scaletta Kft.-től is felvilágosítást kért. Ennek teljesítésére a kézbesítéstől számított tizenöt nap áll a pályázók rendelkezésére.

A testület vizsgálta a Tokaj 101.8 MHz helyi rádiós frekvencia hasznosítására érkezett pályázat alaki megfelelőségét is, és hiánypótlásra hívta fel az egyedüliként pályázó Hegyalja Média Kft.-t.

A Békéscsaba 98.4 MHz helyi frekvencián hallható kereskedelmi 98.4 Mega Rádió jogosultságát médiaszolgáltatója, a Telekom Békés Kft. kérelmére a tanács öt évre, 2023 júniusáig meghosszabbította.

Támogatások

A Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Programban futó, a közösségi médiaszolgáltatók működési és üzemeltetési költségeinek támogatására meghirdetett 2018-as pályázat első fordulójában 30 televízió és rádió számára összesen 186,3 millió forint támogatást ítélt meg.

A rádiók közül a székesfehérvári Alpha Rádió és Táska Rádió, a miskolci Csillagpont Rádió, a püspökladányi Sárrét FM, a siófoki székhelyű Balaton Rádió, a Mária Rádió, a két frekvenciájával pályázó Magyar Katolikus Rádió, illetve a négy – miskolci, debreceni, nyíregyházi, kisújszállási frekvenciához köthető – pályázatot benyújtó Európa Rádió jutott támogatáshoz.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz