Megújult a Sláger Reggel

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert csatlakozott a csapathoz.

Új műsorvezetőkkel egészült ki a Sláger Reggel stábja március 1-jén.  Bárdosi Sándor és Növényi Norbert idáig csak kedd reggelente szórakoztatták a hallgatókat, mostantól azonban minden reggel hallhatóak lesznek.

Megújult a Sláger Reggel
 
„Ahogy eddig, úgy továbbra is minden területen törekszünk hallgatóink igényeinek maximális kiszolgálására. A Sláger FM uralja a budapesti rádiós piacot, mindannyian imádunk rádiózni. Könnyed, szórakoztató, interaktív reggeli műsorral akarjuk ébreszteni Budapest és Pest megye lakóit. Növényi Norbi és Bárdosi Sanyi, a két “jómadár” nem csak a stúdiót, hanem a rádiós iparágat is felforgatják, én pedig nagy örömmel fogom ezt végignézni” – mondta Jáksó László, a Sláger FM kreatív igazgatója.

Abaházi Csaba szerint már az első pillanattól kezdve őrületes volt a közös munka. “A két fiú minden kedden a szó szoros értelmében felrobbantotta a stúdiót, mostantól pedig minden reggel együtt ébresztjük a hallgatókat az ország oldies rádiójában” – tette hozzá.

„Ildinek, a feleségemnek évekkel ezelőtt mondtam, hogy mennyire lenne kedvem rádiós műsort csinálni, és most itt a lehetőség. Ahogy a sportban, úgy itt is nagyon szeretnék jól teljesíteni! Ha kell a hátamon viszem az „öreget” a győzelemig! Persze nem lesz rá szükség, hiszen Norbi nagyon jó partner ebben is!” – nyilatkozta Bárdosi Sándor.

A Sláger Reggel minden hétköznap 6-tól 10-ig hallható a 103.9 Sláger FM-en.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz