Megújult a nyíregyházi Retro Rádió

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Új műsorokkal és szélesebb zenei kínálattal várják a hallgatókat.

Megújult a nyíregyházi Retro Rádió. A nyíregyházi FM 103.9 zenei kínálata még szélesebb lett, a 60-as, 70-es és 80-as évek legnagyobbb retro slágerei szólnak. Ezentúl új műsorokat is hallhatnak a helyiek, és a már jól ismert és kedvelt helyi műsorvezetőkkel és hírszerkesztőkkel is találkozhatnak nap mint nap.

A megújult nyíregyházi Retro Rádió szorosabbra fűzte együttműködését a budapesti Retro Rádióval, így március 1-étől a nyírségi város közkedvelt rádiójában is a 60-as, 70-es és 80-as évek legnagyobb retro slágerei szólnak. A helyi hallgatók ugyanazokat az örökzöldeket hallhatják, amiket a visszajelzések alapján olyannyira kedvelnek a fővárosi hallgatók. A rádió brandje is frissült, a hírek és információk szerkesztése azonban nem változott.

“A Retro Rádió Nyíregyháza kedvelt adója volt eddig is, és ezután is az marad, sőt, innentől kezdve még magasabb színvonalon tudjuk szórakoztatni a hallgatókat. Ennek érdekében dolgozunk együtt szorosan a budapesti adó műsorgyártójával, a Radio Factory-vel.” – árulta el Szakács Tibor, a műsorgyártásért és helyi üzemeltetésért jelenleg is felelős korábbi tulajdonos.

“A jól megszokott műsorvezetőink mellé a zenei kínálatunk szélesebb lett, ebben segítségünkre voltak a Radio Factory szakemberei. Innentől kezdve sokkal egyérteműbb zenei imidzzsel érjük majd el a számunkra fontos célcsoportot, és olyan tartalmakat is kapunk majd, amelyeket eddig csak a fővárosi hallgatók élvezhettek.” – tette hozzá.

A nyíregyházi Retro hallgatói hallhatják ezentúl a Sztársávot Várkonyi Attilával, hétfőtől csütörtökig, valamint vasárnap esténként 21:00 – 22:00 óráig, a Retro Partyt pénteken és szombaton 21:00 – 24:00 óráig, és a Retro Top 40-et Klamancsek Krisztiánnal vasárnap 14:00 – 18:00 óráig.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz