Bécs ad otthont Európa legnagyobb rádiós konferenciájának

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Ez lesz a kilencedik Radiodays Europe.

Idén is megrendezésre kerül a kontinens legnagyobb rádiós szakmai konferenciája, a Radiodays Europe. A kilenc éves múltra visszatekintő rendezvényt idén Bécsben rendezik meg.

Bécs ad otthont Európa legnagyobb rádiós konferenciájának
 
A Radiodays Europe-ot 2010-ben alapították Dánia, Norvégia és Svédország rádiós iparágának összefogásaként. Előzőleg több országban is rendeztek rádiós konferenciákat, azonban ezeket nem tudták megfelelően összehangolni, így az európai rádiós szektor felől igény mutatkozott egy közös platformra, ahol szakmai beszélgetéseket folytathatnak a rádiózást ért kihívásokról és az iparág jövőjéről.

Az első Radiodayst Koppenhágában rendezték meg, és pár év alatt Európa legjelentősebb rádiókkal foglalkozó eseményévé nőtte ki magát. A legutóbbi, Amszterdamban tető alá vitt konferencián 62 országból több mint 1500-an vettek részt, a világ minden pontjáról.

A Radiodays Europe programja nagyobbrészt előadásokból áll, melyek témák és előadók tekintetében is lefedik a rádiózás szinte teljes spektrumát. Ez évben 120 előadó 55 előadásából válogathatnak majd a konferencia résztvevői, csaknem három napon keresztül. Az előadók között lesznek ügyvezetők, programigazgatók, műsorvezetők, közvélemény-kutatók és marketingszakemberek is.

Az előadások mellett kiállítást is szerveznek a konferencia területén, amin a világ legnagyobb rádiós vállalatai mutatják be termékeiket és szolgáltatásaikat. A többi között képviseltetni fogja magát a ReelWorld, az RCS, a WiseBuddah, a MusicMaster, és a 42NET is.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz