Reklámkampánnyal keres új műsorvezetőt a 90.9 Jazzy Rádió

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Az akcióra Pachmann Péter távozása miatt van szükség.

2018. március 15-től távozik a 90.9 Jazzy Rádió délutáni, Happy Hours c. műsor műsorvezetője Pachmann Péter. Péter 2017 nyarán szegődött a rádióhoz speciálisan a nyári időszakra (Happy Hours Summer Edition), de annyira szívéhez nőtt ez a számára is új műfaj, hogy a rádió vezetőségével közösen a folytatás mellett döntöttek.

Reklámkampánnyal keres új műsorvezetőt a 90.9 Jazzy Rádió

(forrás: 90.9 Jazzy Rádió)

A 90.9 Jazzy Rádió március elejétől „Úgyis megtalálunk!” című print, online és social media kampány segítségével keresi új főműsorvezetőjét, akit a következő kritériumok alapján választanak ki:

– legyen médiás tapasztalata
– szívvel-lélekkel szeresse, amit csinál
– strapabírás (napi szintű műsorvezetés)

A „leendő kolléga” jelentkezését a megtalalunk@jazzy.hu e-mailcímre várja a rádió.

Március közepétől Pachmann Péter helyett a 90.9 Jazzy Rádió műsorvezetői veszik át a Happy Hours-t, minden héten felváltva vezetik majd a rádió leghallgatottabb műsorát. A Happy Hours a 90.9 Jazzy Rádió délutáni élő műsora, amelyben könnyed témákat, információkat és kellemes beszélgetéseket hallhatnak minden hétköznap 17-19 óráig a hallgatók. Meghívott vendégek szinte minden esetben híres zenészek, színészek, közéleti személyiségek.

A stílusos, igényes muzsikákat kedvelő hallgatók örömére a 90.9 Jazzy Rádió 2007. február 14-én indult el Budapesten. A 90.9 Jazzy Rádió finomra hangolt zenei stílusával, érdekes, intellektuális műsoraival olyan rádiós unikumot hozott létre, mely része a művelt, nyitott gondolkodású emberek életének. A rádió reklámidejének értékesítését a Target Media végzi, mint ahogy a www.jazzy.hu weboldalét is. A 90.9 Jazzy Rádió Budapesten és kb. 60 km-es vonzáskörzetében hallható.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz