Új műsor és maratoni toplista a Rádió 88-ban

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A hétköznap esti műsorsáv is változni fog.

Igazodva a mai zenei trendekhez, és a fiatalok zenefogyasztási szokásainak figyelembevételével új műsort indít a Rádió 88. A Stream Chart Show a legismertebb zenei streaming szolgáltatások (Apple Music, Spotify, Google Play Music, YouTube) kedvenceit mutatja be egy összesített 40-es listában, minden vasárnap délután 16 órától.

Az első műsor március 11-én rajtol, a műsorvezető Csáki Attila. Aki lemarad róla, annak sem kell aggódnia, a műsor nem sokkal az elhangzás után visszahallgatható lesz podcast formájában.

Top 888

A Rádió 88 idén is megkérdezi hallgatóit, hogy mit szeretnének hallani Szeged kedvencei között. Ehhez arra kérik őket, hogy küldjék el a 8 kedvenc daluk címét és előadójának nevét az iloveszeged@radio88.hu-ra.

A beküldött dalokból állítják majd össze a Top 888-as listát, aminek egy részét később a rádió rotációjába is beépítik. A hallgatói listákban szerepelhetnek a legfrissebb kedvenceken túl olyan dalok is, amelyeket alig, vagy egyáltalán nem lehet hallani a Rádió 88-ban.

A beérkezett listákon szereplő dalokat összesítik, rangsorolják, így áll össze majd a végső sorrend, amit március 30. és április 2. között mutatnak be. A legjobb tíz dalra a Rádió 88 megújuló telefonos alkalmazásán keresztül lehet majd szavazni, ami napokon belül elérhető lesz az App Store-ban.

Úgy tudjuk, az új applikációval a hallgatóknak lehetősége lesz véleményt nyilvánítani az aktuálisan futó dalokról, azok jobbra vagy balra húzásával, a műsorvezetők pedig szavazásokat kezdeményezhetnek, amik push értesítésként jelennek majd meg a felhasználók telefonjain.

Változás hétköznap esténként

Jövőhéttől minden nap este 7-től Tálas Péter Csongor jelentkezik a Trend88-ban, ahol az aktuális kütyük, és a jövő technikai érdekességei mutatkoznak be, kedden és csütörtökön 20 és 22 óra között pedig Bürgés Dávid uralja majd az étert az FM 95,4-en.

Új programming tanácsadó

A RADIOSITE információi szerint Bolla Zsolt rádiós szakemberrel bővült a Rádió 88 csapata, aki tanácsadóként fog közreműködni az állomás programmingjának továbbfejlesztésében.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz