Vezetőcsere a 103.9 Sláger FM élén

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Csikesz Erikát Ürge Dezső váltja.

Március közepétől Ürge Dezső váltja Csikesz Erikát a 103.9 Sláger FM vezérigazgatói posztján. Az új vezető célja, hogy tovább növelje a rádió eddig elért pozícióit a teljes lakosság körében.

Ürge Dezső több mint 20 éve kezdte meg pályafutását a média világában. Korábban a 103.9 Sláger FM, a Rádió 1 és számos más rádió, továbbá a több mint 10 éve működő TriMedia Sales House, a piacvezető rádiókat értékesítő Radio Sales House és az új szereplőként megjelenő Media Time kereskedőházak értékesítési partnereként töltött be pozíciókat.

„A 103.9 Sláger FM egy erős brand, szakmailag kimagasló csapattal, akik naponta azon dolgoznak, hogy a közönség a jól ismert, megszokott minőségi tartalmakat élvezhesse a rádiót hallgatva. Továbbra is azon leszünk, hogy ez a rádió Budapest és Pest megye egyik legnépszerűbb, minden igényt kielégítő adója legyen” – mondta az újonnan kinevezett vezérigazgató.

Csikesz Erika, korábbi vezérigazgató, külföldön folytatja karrierjét, ezért nehéz döntés után, közös megegyezéssel vált el a rádiótól.

“Az elmúlt másfél évben csapatommal rendkívüli eredményeket értünk el Budapest és régiója prémium márkájával, a 103.9 Sláger FM-mel. A hallgatottság és a bevételi adatok minket igazolnak, hiszen rekordokat döntöttünk. A tekintélyes tévés múltam mellett immáron a rádió is az életem részévé vált, azonban most külföldön folytatom pályafutásomat és Belgiumban fogok élni” – mondta Csikesz Erika, akinek Radu Morar  a rádióért végzett sikeres munkáját nagyra értékelve megköszönte eddigi tevékenységét.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz