Dübörög a Rock FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Bejött a megújulás a rockzenei adónak.

Nagymértékű programming és zenei átalakuláson ment keresztül tavaly nyáron a Rock FM. A december közepe óta új néven jelentkező tematikus zenei rádió a frissítés óta eltelt fél évben mintegy 70.000 fővel növelte hallgatottságát*.

Dübörög a Rock FM

(forrás: Rock FM 95.8)

Az állomás műsorai önmagukban is számottevő növekedést értek el. A Rock FM ébresztő műsora, a Rockreggel októberhez képest 33.000 fővel bővítette hallgatótáborát*. Hasonló mértékben emelkedett a hétköznap esti műsorsáv népszerűsége is, a Rockkocsma az áprilisi 9 ezerről decemberre 28 ezerre növelte elérését a teljes lakosság körében.

A javuláshoz hozzájárulhatott a zenei kínálat finomhangolása és bővítése. A Rock FM-en ma már a szélsőségektől mentes, dallamos rockzenék kapják a legnagyobb hangsúlyt, a mai modern hangzású dalokat klasszikus, örök érvényű slágerek egészítik ki. A Coldplay, Pink, Robbie Williams, a Maroon 5, a Foo Fighters, az AC/DC és a Linkin Park mellett az LGT, Hobo Blues Band, Ossian, Rúzsa Magdi, Janicsák Veca vagy épp Honeybeast slágerei szólnak az FM 95,8-on.

Dübörög a Rock FM

(forrás: Rock FM 95.8)

“2018-ban rengeteg meglepetéssel, koncertekkel, a hagyományos rádiós megoldásoktól eltérő kampányokkal készülünk hallgatóink és ügyfeleink számára” – mondta Sivák Péter, a Rock FM programigazgatója

A kitelepülések és a promóció mellett a Rock FM nagy figyelmet szentel a társadalmi szerepvállalásra is. Elindult a Rocksztársimogató kezdeményezés, a Ments Életet Alapítvánnyal együttműködve, amelynek lényege egy licit, a tét pedig egy közös vacsora hazai ikonikus előadókkal. Révész Sándor, Charlie és Pataky Attila segítségével majdnem 700.000 forint gyűlt már össze az alapítvány javára.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz