Hazánk is képviselteti magát az idei Radiodays Europe-on

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A 42NET-csoport már nemzetközi cégként vesz részt az eseményen.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Bécsben rendezik meg a 2018-as Radiodays Europe-ot, a kontinens legnagyobb rádiós szakmai rendezvényét. Az idei esemény nem csak földrajzi értelemben lesz közel hozzánk, ugyanis egy magyar tulajdonú cég is felbukkan a kiállítók között.

Az itthon széles körben elterjedt, már az MTVA rádiói által is használt 42NET playout rendszer fejlesztője olyan nemzetközileg is elismert cégek mellett fogja bemutatni szolgáltatásait, mint az RCS, a DAVID Systems vagy a Broadcast Partners.

“Büszke vagyok a csapatomra, amelynek ezt a rengeteg fejlődést köszönheti a hazai rádiózás” – nyilatkozta a rádiosite.hu-nak Tarr-Pintér Dániel Róbert, a 42NET Csoport vezetője.

“A 42NET ma már nem csak egy szoftvercsomagot jelöl, napjainkban egy összetartó és sziklaszilárd közösséget jelent, nem csupán egy terméket! Az elmúlt tíz esztendő számtalan újdonságot hozott. Napról napra törekedtünk a megújulásra, a szakmai értékek megőrzésére és az emberi kapcsolatok erősítésére. Ezek így együtt tették lehetővé, hogy nemzetközi vizeken is helyt tudjunk állni”

– vélekedett az ügyvezető, aki azt is hozzá tette, hogy a nemzetközi tapasztalatok hazahozatala véleménye szerint tovább erősítheti a hazai rádiós szakma pozícióját. Ezért is szentel kiemelet figyelmet a konferenciákról való tájékoztatásnak a radiosite.hu és a 42NET.blog.hu

A 42NET az elmúlt években fokozatosan belépett a rádiós rendszerintegrációs piacra, és a határon túl is terjeszkedni kezdett. A cég ma már Szerbiában is számos referenciával büszkélkedhet, és tervben van a romániai expanzió is.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz