Rádiós kerekasztal-beszélgetést szervez a RADIOSITE

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A diskurzus apropóját a 42NETBlog bejegyzése adja.

A hazai piac mindig is egy izgalmas és különleges színtere volt a rádiózásnak. Olyan igazi magyar. Volt, hogy a leghallgatottabb állomásokat külföldi befektetőcsoportok birtokolták és diktálták a trendet. Aztán a kétezres évek végére a helyi rádiók talpra álltak, lendületet vettek. Műszaki, informatikai és szakmai fejlesztéseket hajtottak végre, hogy az egyes városokban nem ritkán 3-4 helyi állomás közül a legjobbak ezáltal a leghallgatottabbak is legyenek.

Hol van az a fajta igyekezet a piacról, ami azt mondatja velünk, hogy nem vagyunk elég jók? Miért gondolja ma minden rádiós, hogy csak az lehet jó, amit ő gondol a szakmáról? Vajon hol tart ma a magyar rádiózás?

Ezekre, és ehhez hasonló kérdésekre keresik majd a választ a hazai szakma prominens képviselői: Bolla Zsolt tanácsadó és producer, Égető Gyula a Rádió 7 ügyvezető igazgatója, Mikus Tamara a Sláger FM programigazgatója, Nacsa Norbert a Rádió 88 programigazgatója, Szávoly Richárd az FM7 programigazgatója és Tarr-Pintér Dániel Róbert a 42NET ügyvezető igazgatója.

Az eseményt ma este 19 órától élőben közvetítjük Facebook oldalunkon: https://facebook.com/radiosite.hu

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz