Kihirdette a tokaji 101,8 MHz nyertesét a Médiatanács

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A veszprémi 95,1 MHz pályázati felhívását pedig véglegesítették.

Az egyedüliként jelentkező Hegyalja Média Kft.-t nyilvánította nyertesnek a tokaji 101,8 MHz pályázatán az NMHH Médiatanácsa. Ez azt jelenti, hogy a frekvencián eddig is sugárzó Szent István Rádió folytathatja rajta a műsorszolgáltatást.

A testület véglegesítette a Veszprém 95,1 MHz helyi, közösségi jellegű rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívását, amely a Médiatanács honlapján olvasható. A leendő pályázóknak – a lehető legmagasabb pontszám elérése érdekében – a többi között vállalniuk kell, hogy az éjszakai órák nélküli napi műsoridő (05:00 – 23:00) több mint 50 százalékában szöveges tartalmakat sugároznak majd, és legalább 18 alkalommal hírműsorszámot is szolgáltatnak. A pályázati ajánlatokat május 2-án lehet benyújtani a hatósághoz.

A mecenatúraprogram keretében huszonkét közösségi és kisközösségi rádió és televízió kapott összesen 112,6 millió forint támogatást működési és üzemeltetési költségeik finanszírozására. A közösségi rádiók közül sikerrel pályázott a Győr Plusz Rádió, a Rádió Szarvas, az Első Pesti Egyetemi Rádió, a Rádió Szentendre, a Berettyó Rádió, a szentgotthárdi Radio Monošter, a fővárosi Klasszik Rádió 92.1 és a Civil Rádió, a nyíregyházi Mustár Rádió, a szombathelyi Credo Rádió és a kiskunfélegyházi Rádió Smile.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz