Vezet a Sláger Reggel

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Budapest és Pest megye magas vásárlóerővel rendelkező, AB státuszú lakosai között a 103.9 Sláger FM reggeli műsora a leghallgatottabb.

Tovább erősítette piacvezető pozícióját a 103.9 Sláger FM, amely a teljes népességben kimagasló fizetőképes kereslettel rendelkezők körében, kiugró hallgatottsági adatokkal büszkélkedhet. A legfrissebb, februári közönségmérési adatok szerint (Rádiós közönségmérés – NMHH – M-Meter – ©Kantar-Hoffmann, Budapest és Pest megye, 2018. február) a fővárosban az AB státuszú hallgatók a Sláger Reggelt választották a legtöbben.

Ürge Dezső, a rádió vezérigazgatója szerint a siker egyik titka, hogy minden területen törekszenek a hallgatók igényeinek maximális kiszolgálására.

“Mindent megteszünk azért, hogy a már megszokott, kiemelkedően magas színvonalat tartva, tovább növeljük piacvezető szerepünket. Ennek egyik fontos mérföldköve a március elsejével megújult Sláger Reggel. Örülünk, hogy a hallgatóink ennyire hűségesek a rádióhoz és ébredéstől késő estig végigkísérik kedvenc rádiójukat, amely ennek köszönhetően egész nap hallgatottsági rekordokat döntöget” – mondta Ürge Dezső.

A megújulás keretében Pordán Petra és Abaházi Csaba műsorvezetőkhöz Bárdosi Sándor és Növényi Norbert csatlakozott.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz