Helyi hírekkel erősít, valamint átalakítja zenei és műsorkínálatát a Rádió Smile

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Kiskunfélegyháza rádiója egy jótékonysági akcióban is részt vesz.

Több helyi híreket szolgáltat majd a kiskunfélegyházi Rádió Smile – írja a Félegyházi Közlöny. A lap azt is megtudta a rádió ügyvezetőjétől, hogy húsz év szünet után ismét kutatni fogják a rádióhallgatottságot a településen, a Médiahatóság megbízásából.

“Számunkra több okból is szerencsés időpontban jön ez a felmérés, hiszen azzal, hogy egyedül maradtunk ténylegesen helyi rádióként – ahol a nap 24 órájában helyben készítjük a műsorokat –, a műsorstruktúra korábban már megkezdett újragondolása is felgyorsult. Azt tudjuk, hogy a lakosságon belül a 35 éven felüliek aránya meghatározó, így ennek megfelelően kezdtük el átalakítani a Rádió Smile zenei és műsorkínálatát. Mivel a Rádió 1 elsősorban a fiatal generáció zenei rádiója, mi úgy döntöttünk, hogy a 90-es évektől napjainkig merítünk a magyar és külföldi kedvencekből. Látni kell azt is, hogy a 35 év feletti generáció a zenei tartalom mellett a helyi híreket is igényli, így erősítettük a csapatot is.” – mondta el a Kiskunfélegyházi Közlönynek Csőszi Viktor, a Rádió Smile ügyvezetője.

“Tavaly szeptember óta erősíti stábunkat Pilán Évi, a Sláger Rádió volt műsorvezetője – aki hamarosan saját női magazinnal is jelentkezik -, a fiatal korosztályt pedig Zsupos Ági és Varga Gergő képviseli. Csaknem két éve Boros Lajos és Voga János ébreszti szombaton reggel a hallgatókat. A helyi hírek eddig is fontos szerepet töltöttek be a műsorstruktúrában, ezt a vonalat a jövőben tovább erősítjük. Jelenleg naponta két alkalommal van kizárólag helyi és kistérségi híreket tartalmazó hírblokk, ezt a jövőben négyre szeretnénk bővíteni. Továbbra is összefoglaljuk vasárnap reggel a hét történéseit, és a weboldalunkon végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően riport jellegű hanganyagaink nem csak meghallgathatók, de visszakereshetők és akár letölthetők is” – tette hozzá.

Árveréssel segítenek a kiskunfélegyházi kórháznak

Az Egészségért Közalapítvány a Kórházért közhasznú alapítvány árverést hirdetett, amelynek bevételét a Kiskunfélegyházi Kórház fejlesztésére szeretnék fordítani. Az árverés eredményhirdetése a Rádió Smile műsorában, 2018. július 6-án este 18:00-kor lesz, bekapcsolódva a Kiskunfélegyházi Kórház rendezvényébe. Az licit állását addig is a rádió weboldalán lehet nyomon követni.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz