Olasz hét a Kossuth Rádióban

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Április 23-tól 29-ig olasz tematikus hetet tart a Kossuth Rádió, amelynek célja a magyar-olasz kulturális és gazdasági kapcsolatok erősítése.

Április 23-tól a budapesti Olasz Nagykövetség és a Kossuth Rádió közös tematikus programja határozza meg a Kossuth műsorfolyamát. Az olasz hét célja a Magyarország és Olaszország között meglévő jó kapcsolat ápolása. A 180 percben már hétfőn reggel az Olasz Nagykövetség munkatársával fognak beszélgetni, a Közelről pedig olyan érdekes témákkal foglalkozik majd, mint a magyar pilóták olaszországi képzése vagy a mediterrán diéta jótékony hatásai.

Mindemellett a Napközben, a Tér-idő, a hétvégi Nagyítás, a Regényes történelem, és a Megújuló értékeink című műsorok is a dél-európai ország művészetével, kultúrájával és történelmével fognak foglalkozni.

„Nagy örömmel adunk teret annak az értékes tartalomnak, amit az olasz nagykövetséggel közösen gyűjtöttünk a tematikus hétre készülve. Tudtuk eddig is, hogy a két ország ezer szállal kapcsolódik egymáshoz, de mindig találunk olyan érdekességeket, apróságokat, amelyek kiegészítik közös tudásunkat egymás kultúrájáról. Bízunk benne, hogy a hallgatók is örömüket lelik a rádiózásban, és megmerítkeznek kicsit az olasz kultúrában” – mondta Mucsányi Marianna, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz