Május elsején is dolgoznak a Kolozsvári Rádiósok

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Kolozsvári Rádió május elsején élőben közvetít a magyarfenesi Arkhai szoborparkból, reggel 10-től délután 6-ig.

Együtt lenni jó! Ezt megtapasztalhatták sok-sok évvel ezelőtt azok is, akik május elsején először terítették le pokrócaikat a zöld fűre. A Kolozsvári Rádió idén kimegy a majálisozók közé tokkal, vonóval, illetve keverővel, szerkesztőkkel: aznap élőben közvetít a magyarfenesi Arkhai szoborparkból.

Reggel 10 és délután 6 óra között a szénaszobrok szomszédságában lesznek a rádiósok, akik szívesen beszélgetnek a résztvevőkkel is, közös emlékezésre várják a hallgatókat. Felelevenítik a múlt rendszer mára már elviselhetővé szelídült vagy felemlegetni érdemes történéseit, az egykori felvonulásokat, a kötelező pionír nyakkendőt és hajpántot, a páros és páratlan rendszámú Daciát, a petróleumlámpánál készülő házi feladatot, a praktikára járást. Emellett még sok minden mást, amire a hallgatók is szívesen emlékeznek.

A jól ismert hangok nem hiányoznak majd a műsorfolyamból. A művészeti műsor, a Kontűr, valamint a Könyvjelző is a helyszínen készül, részben a kommunizmus korszakát idézve. Különkiadással készül a Rock&RollFM is. Akik otthonról hallgatják a rádiót, vagy éppen máshol majálisoznak, a megszokott hullámhosszon, a 98.8-as frekvencián hallgathatják a Kolozsvári Rádiót, illetve interneten, a www.kolozsvariradio.ro-n. Azok, akik csak középhullámon fogják az adást, 5 óra után a nap legjobb momentumaiból hallhatnak összefoglalót.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz