Díjazták a magyar hírközlés prominenseit

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület ezüst jelvényt adományozott Tarr-Pintér Dániel Róbertnek, a 42NET cégcsoport ügyvezetőjének.

Magyarország legpatinásabb infokommunikációs szervezete 29. alkalommal ítélte oda arany és ezüst jelvényét az Egyesületben végzett kiemelkedő és eredményes társadalmi munka elismeréséért.

Díjazták a magyar hírközlés prominenseit

(forrás: HTE)

Idén a díjazottak között volt Tarr-Pintér Dániel Róbert, a 42NET cégcsoport ügyvezető igazgatója, aki a tavaly megrendezett HTE MediaNet konferencia lebonyolításában vállalt kiemelt szerepet. A szakmai tanácskozáson az elmúlt években folyamatosan erősödött a rádiós jelenlét, amit PiDRó korábban előadóként, tavaly pedig már szekcióveeztőként támogatott.

“Külön öröm számunkra, hogy most minden, a 42NET brandhez kötődő törekvésünket díjazták, amely nem csak a technológiai fejlesztéseket jelenti, hanem azt a közös edukációs folyamatot, amelyen a felületeinken keresztül az egész hazai rádiózással keresztül megyünk. Ez így alkot egy egységet, és ezért tudjuk bizton azt mondani, hogy ezt ma nem csak én, nem csak a 42NET, hanem minden hazai rádiós sikere is” – mondta el PiDRó az elismeréssel kapcsolatban.

A díjazottak körében több nemzetközi márka is feltűnt, érdemérmet kapott például az Ericsson és a Ustream képviselője is.

Díjazták a magyar hírközlés prominenseit

(forrás: HTE)

A 65 éves múlttal rendelkező egyesület május 16-án tartott éves közgyűlésén a Pollák-Virág és Puskás Tivadar díjakat is kiosztották, továbbá tiszteletbeli szenátorrá nevezték ki Hanzó Lajost, a Southamptoni Egyetem Távközlési Tanszékének vezető professzorát.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz