2 millió forintot gyűjtött a Sláger FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Sikeres volt az Ökumenikus Segélyszervezettel közös gyermeknapi adománygyűjtő kampány.

Hatalmas sikerrel zárult a 103.9 Sláger FM és az Ökumenikus Segélyszervezet közös gyermeknapi adománygyűjtő kampánya. Az adománygyűjtő napon több, mint 2 millió forint gyűlt össze.

A Felhőtlen gyermekkor nevet viselő adománygyűjtő akcióban fontos szerepet kapott a Sláger Reggel csapata, ami Abaházi Csaba, Pordán Petra, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert vezetésével már reggel 10 óráig jelentős összeggel tudodd hozzájárulni a jótékonysági kezdeményezéshez.

“Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy Budapest és Pest megye piacvezető rádiójaként (NMHH – Kantar-Mediamater, 2018. február-április, Budapest és Pest megye, 15+) szerepet vállaljunk olyan akciókban, mint amilyen az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen megrendezett gyermeknapi adománygyűjtés volt. Nagy öröm számomra, hogy hozzájárulhattunk a nélkülöző gyermekek megsegítéséhez. A jövőben több hasonló kampányt tervezünk.” – mondta Jáksó László, a 103.9 Sláger FM kreatív igazgatója.

Az adománygyűjtés örömére összeállt a “Sláger Kórus”, a 103.9 Sláger FM műsorvezetői dalba foglalva köszönték meg hallgatóik nagylelkűségét, és hogy ilyen nagy számban járultak hozzá, hogy több, mint 2 millió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezettel közös Adománygyűjtő Gyermeknapon.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz