Június 15-én elstartol a Retro Rádió

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Az országos lefedettségű kereskedelmi rádió népszerű műsorvezetőkkel, és a legnagyobb retro zenékkel indul országhódító útjára.

A rádiózás elismert műsorvezetőivel országosan június 15-től lesz hallható a Retro Rádió. A zenei kínálatban megtalálhatóak lesznek a 60-as évektől a 90-es évekig bezárólag a legnépszerűbb külföldi és magyar előadók legnagyobb retro slágerei, a műsorvezetők pedig vendégül is látják azokat a népszerű hazai énekeseket és zenészlegendákat, akik dalaikkal meghatározták az elmúlt évtizedek zenei palettáját.

A több, mint másfél év után megszólaló országos kereskedelmi rádió az ország közel teljes területén fogható lesz.

“Az országos kereskedelmi rádiók piacán évek óta tátongó űrt szünteti meg a Retro Rádió elindulása. A kutatások azt a sejtésemet igazolták, hogy Magyarország felnőtt lakosságának túlnyomó része a retro zenei irányzatot kedveli” – nyilatkozta Bakai Mátyás, az országos vételkörzetű kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási jogosultsággal rendelkező Hold Reklám Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

Az országos kereskedelmi csatorna reggeli műsorát az összeszokott és népszerű páros, Hudák Anita és Hepi Endre vezeti, őket délelőtt 10 órától a szintén tapasztalt rádiós, Leirer Tímea követi a mikrofon mögött. Hétfőtől péntekig délután 16 és 21 óra között Dénes Tamás veszi át a mikrofont, kívánságműsorral és aktuális információkkal, programajánlókkal várja a hallgatókat. A retro műfaj hazai helytartója, Várkonyi Attila – DJ Dominique – hétköznap esténként 21 órától a Sztársáv című műsorában a legnagyobb hazai közéleti sztárokat látja vendégül.

Péntek és szombat esténként a Retro Party-ban az elmúlt évtizedek legnépszerűbb disco lemezeit pörgeti, vasárnaponként pedig 10-től négy órán át a legendássá vált beszélgetős műsorával, a Sztársáv Extrával jelentkezik. A hétvégén vasárnap délutánonként Klamancsek Krisztián tolmácsolásában egy speciális retro slágerlistát hallhatnak a hallgatók, ahol legendás évek legendás zenéi, köztük igazi zenei ritkaságok csendülnek fel. A késői órákban Nyerges Izabella szórakoztatja az éjszakai rádiózókat.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz