Hallgatottsági adatok – 2018. február-április

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Országosan továbbra is a Petőfi Rádió, Budapesten a Sláger FM dominál.

Országosan és Budapesten sem változtak jelentősen a hallgatottsági erőviszonyok – derül ki az egységes rádiós közönségmérés február és április közötti időszakra vonatkozó nemrég publikált adataiból. Az NMHH weboldalán közzétett grafikonok szerint országosan a Petőfi Rádió (1,8 millió) megtartotta vezető pozícióját, a második helyezésért pedig a Kossuth Rádió és a Rádió 1 versenyeznek 1,3 milliós valamint 1,2 milliós átlagos napi hallgatottsággal. Őket a Music FM követi 638 ezres közönséggel, a Sláger FM-re pedig 517 ezren hangoltak.

Hallgatottsági adatok – 2018. február-április

(RADIOSITE)

A fővárosban ismét a Sláger FM (274 ezer) lett a leghallgatottabb állomás, és valamelyest növelni is tudta az előnyét a második helyen álló Rádió 1-hez (221 ezer) képest. A dobogó harmadik fokán a Music FM áll 189 ezres táborral, majd a Kossuth Rádió (168 ezer) és a Petőfi Rádió (143 ezer) zárják a 100 ezer feletti hallgatóval rendelkező adók csoportját.

Hallgatottsági adatok – 2018. február-április

(RADIOSITE)

A legutóbbi mérési periódus hallgatottsági adatai mellett a hírközlési hatóság közrebocsátotta az I. negyedéves mérésről készített összefoglaló tanulmányt, amiben alábbi cikkünkben foglalkozunk: http://radiosite.hu/a-radio-az-utolso-tomegmedium/

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz