Függőségéről vallott a csinos magyar rádiós

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Pordán Petra a hét nagy részében hajnalban kel, hiszen műsorvezető-társaival együtt minden hétköznap 6 és 10 között együtt ébresztik a 103.9 Sláger FM hallgatóit. Azonban sem az ébredést, sem a nap további részét nem bírná energikusan, ha nem hódolhatna kávérajongásának.

Hajnalban kezdődnek Pordán Petra napjai, aki a Sláger Reggel műsorvezetőjeként minden hétköznap reggel hattól ébreszti a hallgatókat. A csinos műsorvezető mindig energikus, kirobbanó formában van. Mindezt azonban nem a bőséges mennyiségű alvásnak köszönheti. “Nem vagyok egy nagy alvó-lustálkodó típus. Évek óta napi 4-5 órát alszom, hajnalban kelek, dolgozom, igyekszem minél többet sportolni. Pörgős életet élek” – mondta Petra, aki el sem tudja képzelni a napjait kávé nélkül.

Függőségéről vallott a csinos magyar rádiós

(forrás: Spotlight Media)

“Hajnalban mikor felkelek szinte az az első, hogy bekapcsolom a kávéfőzőt és lefőzőm a kávét. Minden hétköznapom ezzel kezdődik fél ötkor. Utána iszom még egy kávét hét-nyolc óra magasságában. Illetve egy harmadikat délután. Nagyon szeretem a kávé ízét, mézzel és növényi tejjel fogyasztom, mivel az állati eredetű tejre kicsit érzékeny vagyok. Nem bírnék ki egy napot sem, kávé nélkül” – mondta a műsorvezető, aki az elkövetkezendő napokban kicsit visszavesz a tempóból.

“Már pénteken elutazunk a férjemmel és a tengerpart felé vesszük az irányt. Kisebb fordulatszámra kapcsolunk, hiszen mindkettőnknek ez lesz a nyári szabadsága. Nagyon várjuk az egyhetes kikapcsolódást” – tette hozzá.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz