Közösséget épít a Sláger FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A rádiónak köszönhetően a Forma 1-et és Budapest panorámáját is élvezhetik a hallgatók.

Megnyílt a Sláger FM Sky Terasz az Oxygen Wellness Naphegy tetején, ahol a Naphegy Étterm és Terasz ételei és italai mellet a gyönyörű kilátást is megcsodálhatják a vendégek.

Közösséget épít a Sláger FM

(forrás: 103.9 Sláger FM)

“Nagyon örülünk, hogy Magyarország egyik legnagyobb és legexkluzívabb fitnesz-wellness klubjában a Tabán tetején működ Naphegy Étterem és Terasz partnerei lehetünk, látogassanak el hozzánk, nézzék innen a labdarúgó-világbajnokság döntőjét, élvezzék Budapest panorámáját és a Sláger FM Sky Terasz finom koktéljait a város felett.” – áll az adó közleményében.

Nyereményjáték

A fővárosi látkép mellett akár a Forma 1-et is megtekinthetik a Sláger FM hallgatói, ugyanis az adóval minden hétköznap páros, 3 napos Forma 1 bérletet lehet nyerni. A 2018-as Magyar Nagydíjra vágyóknak mindössze csak telefonálniuk kell egyet, ha meghallják a felhívást.

Közlekedés

A négy kerékért rajongókon kívül a kötött pályán közlekedőkre is figyel a budapesti állomás, a MÁVINFORM-mal kötött megállapodásuk értelmében július másodikától már a Sláger FM-en is tájékozódhatnak a vonattal utazók a vasúti közlekedés legfontosabb híreiről.

Közösséget épít a Sláger FM

(forrás: 103.9 Sláger FM)

A reggeli és délutáni drivetime időszakban jelentkező jelentkező blokkokban a MÁVINFORM munkatársai adnak tudósítást a legfontosabb, főként a budapesti agglomeráció vasúti közlekedését érintő aktualitásokról.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz