Görögországi utat sorsol ki a 10 éves Rádió Smile

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A születésnapos adó újra a hallgatóival ünnepel.

Idén ősszel ünnepli 10 éves születésnapját Kiskunfélegyháza rádiója, a Rádió Smile. A 89,9 MHz-en sugárzó adó ebből az alkalomból újra a hallgatóival ünnepel, és a kerek évforduló kapcsán több kisebb és egy nagy nyereménnyel kedveskedik azoknak, akik őket választják nap, mint nap. Bár a születésnap november 15-re esik, több olyan “ünnepelt” is van akik szeptemberben tartják. Ilyen például a XX. Kiskunfélegyházi Libafesztivál, amelynek programjába évről évre bekapcsolódik a rádió, és idén lesz 10 éves a Rocktár élőzenei bázis is, ami országos szinten a második legjobb koncertklubnak lett megválasztva.

Görögországi utat sorsol ki a 10 éves Rádió Smile

(forrás: Rádió Smile)

A rádió vezetősége úgy gondolta, hogy érdemes már most elkezdeni az ünneplést, így a 10 éves Rádió Smile idén egy két főre szóló görögországi utat sorsol ki a hallgatók között július 27-én, amelyhez további kiegészítő nyeremény is társul. A napokban kerül a mozikba a Mamma Mia 2. része. Az ABBA dalokra felépített film sikerét bizonyítja, hogy még mindig nagy közönségkedvenc, és az első rész forgatási helyszíne, a görögországi Szkopelosz-sziget azóta is a film szerelmeseinek zarándokhelye. Így kombinálták össze a film 2. részének megérkezését a nyaralással és kiegészítésként egy 1 napos hajókirándulással Szkopeloszra, a Mamma Mia szigetre.

A játék még zajlik, a feladat, hogy amikor ABBA dal szól a rádióban, a hallgatóknak harmadikként kell telefonálni, ezzel bekerülnek egy sorsolásba, aminek keretén belül 5 db páros jegyet sorsol ki az állomás a Mamma Mia 2 vetítésére, és akik benne maradnak a kalapban, esélyesek a fődíjra, aminek nyertesét július 27-én húzzák ki élő adásban. A nyertesek egy hetet tölthetnek el a Parálián és szkopeloszi kirándulásra is elmehetnek az Elisabeth Cruises hajó fedélzetén, ahol megtanulhatják a legismertebb görög táncokat és Kostas kapitány a Metaxát sem fogja sajnálni.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz