Játszótér létrehozásában segített a Rádió 88

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A szegedi adó egy világsztárt is vendégül látott.

A Rádió 88 tulajdonosai és munkatársai elkötelezettek abban, hogy ne csak a szolgáltató műsorokkal segítsenek megosztani a hallgatóik örömét és jókívánságait, hanem közösségi ügyeket is támogassanak.

Idén a GEMMA Központ speciális játszóterének kialakításához járult hozzá a szegedi állomás. A fogyatékos gyermekeknek szánt hely megteremtéséhez a GEMMA Központ programjának támogatására készült rádiókampány összegét ajánlotta fel az adó, aminek munkatársai is kivették részüket a jótékonyságból: ők további 45 ezer forintot raktak össze és juttattak el a Központnak.

A széles körű összefogásnak köszönhetően elkészült 500 négyzetméteres, gumiszőnyeggel borított játszótéren kerekesszékes hintákkal, kerekesszékes körforgókkal, speciális libikókákkal és magasított homokozókkal várják az intézmény mintegy 60, fogyatékkal élő gyermekét.

Híresség a stúdióban

Nemrég a Deja Vu Fesztivál egyik fellépője, a Snap! együttes Turbo B néven elhíresült rappere élő adásban köszöntötte a Rádió 88 hallgatóit. Nem csak a stáb beszélgethetett a Los Angeles-ből érkezett, 204 centiméteres sztárral, hanem koncertje után 3 szerencsés hallgató személyesen is találkozhatott a rapperrel.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz