Rádió 1: Balázsék országosan és a fővárosban is piacvezetők

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A 15 év felettiek 77 százaléka hallgat naponta valamilyen rádiót.

Nem veszített népszerűségéből a rádiózás, derül ki az NMHH és a Kantar-Hoffmann legfrissebb, júniusi hallgatottsági adatai alapján, amiből a Rádió 1 és a MediaTime hírlevele közölt részleteket.

A kutatásból kiderül, hogy a 15 év felettiek 77 százaléka naponta hallgat valamilyen rádiót, a legtöbben, 56 százalékuk reggelente, míg a hallgatók 41 százaléka 10 és 14 óra között, délutánonként pedig a közönség 37 százaléka kapcsol valamelyik adóra.

Rádió 1: Balázsék országosan és a fővárosban is piacvezetők

(forrás: Rádió 1)

A hírlevél kiemeli, hogy a rádiók reggel 6 és 10 óra között a legnépszerűbbek, a gazdaságilag aktív 15-59-es célcsoportban azonban szorosan követi ezt a 14 és 18 óra közötti időszak, amikor a Rádió 1 – a reggel mellett – szintén piacvezető. A hálózatos adó minden műsorsávban több hallgatót ér el ér el, mint a Petőfi Rádió, délután pedig Cooky műsora a legnépszerűbb.

Országosan a 15-59-es célcsoportban a Rádió 1 áll a dobogó élén, őt követi a Petőfi Rádió és a Kossuth Rádió, Budapesten azonban más a sorrend – jelzi a Rádió 1 hírlevele. Az igazi mai slágereket játszó állomás a fővárosban is első a fentebb említett korcsoporton belül egy átlag hétköznapon, a délelőtti időszakkal egyetemben. Második helyen a Music FM, harmadikon a Sláger FM található, majd a Petőfi Rádió és a Kossuth Rádió következnek.

Rádió 1: Balázsék országosan és a fővárosban is piacvezetők

(forrás: Rádió 1)

A Rádió 1 azt is megjegyzi, hogy a 15-59-es korosztályban mind országosan, mind pedig a fővárosban a legszívesebben Balázsékra ébrednek a rádióhallgatók, és a konkurens kereskedelmi adók hallgatottsága összesen nem éri el Sebestyén Balázsékét.

(Borítókép hátterének forrása: Pixabay)

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz