RSH: Budapesten a Sláger FM céloz a legjobban

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A 103,9 MHz-en sugárzó adó közönsége a leghomogénebb.

A Sláger FM hallgatótáborának egynegyede tartozik a legvagyonosabb budapestiek körébe, egyötöde pedig a legképzettebb budapestiek közé, írja a Radio Sales House júliusi hírlevele az NMHH és az M-Meter–Kantar Hoffmann friss hallgatottsági mérésének adataira hivatkozva. A kereskedőház kiemeli, hogy a Sláger FM hallgatottsága lényegében nem változott a január-március és április-június közötti időszakban.

RSH: Budapesten a Sláger FM céloz a legjobban

(forrás: RSH. Sláger FM)

A budapesti oldies állomás közönségének csaknem 20 százaléka diplomás budapesti lakos, és az AB státuszba tartozók is a Sláger FM hallgatótáborában fordulnak elő a legnagyobb arányban – jegyzik meg a hírlevélben. A legvagyonosabb fővárosiak körében is a Sláger FM az első munkaidőben és este egyaránt. Délelőtt 10 és 14 óra között a célcsoportba tartozó rádiózók egyötöde választja a budapesti rádiót, aminek egészen 18 óráig 20% közelében marad a közönségaránya.

RSH: Budapesten a Sláger FM céloz a legjobban

(forrás: RSH. Sláger FM)

A célcsoportra jellemző médiafogyasztási szokásoknak megfelelően még az esti tv-s idősávban is több mint 100 ezer rádiózót mértek az NMHH által megrendelt közönségmérésben.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz