Megújult a Maxi Rádió

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A gyöngyösi kisközösségi adó állatvédelmi műsort is indított.

Új műsorokkal jelentkezik a gyöngyösi 92,4 MHz-en sugárzó Maxi Rádió – számol be róla a Lokál egri kiadása.

Mikola Ferenc Zsolt, az állomás főszerkesztője a lapnak elmondta, hogy sokak számára a közösségi rádiózás kifejezés megtévesztő lehet, de ugyanolyan magas szakmai színvonalú munka zajlik náluk is, mint egy minőségi kereskedelmi rádióban.

“A különbség csupán az, hogy mi nem profitszerzés, hanem tájékoztatás, kulturális misszió, a lokálpatriotizmus erősítése, társadalmilag hasznos ügyek szolgálata és a helyi közösség erősítése érdekében tevékenykedünk” – egészítette ki gondolatait.

A rádiót üzemeltető Mátra Média Kulturális Egyesület vezetője fontosnak tartotta megjegyezni azt is, hogy olyan témáknak és személyiségeknek is teret adnak, amelyek és akik a kereskedelmi médiában – annak struktúrájánál fogva – nem kapnak lehetőséget.

A Lokál számokat is sorol: heti 82 órában 25 fajta saját gyártású műsor és 40 különböző műsorvezető hallható az adón, akiknek nagy része civilként, önkéntes munkában látja el a feladatát.

Nemrég egy új program is indult a gyöngyösi kisközösségi rádióban, a kéthetente jelentkező Noé-misszió, amiben állat- és természetvédelmi témákról beszélgetnek egyórás időtartamban.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz