Hallgatóival ünnepelt a Rádió 88

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Pikniket és stúdiótúrát szerveztek.

A hallgatókkal közös piknikkel ünnepelte 28. születésnapját Szeged legnépszerűbb rádiója, a Rádió 88. A családias hangulatú rendezvényen a hallgatók találkozhattak az állomás stábjával, akik marhapörkölt főzéssel, hot-dog grillezéssel, bűvésztrükkökkel, billiárddal és élménybeszámolókkal szórakoztatták a megjelenteket, továbbá meséltek az adó életéről és működéséről, majd válaszoltak az ezzel kapcsolatos kérdésekre.

Hallgatóival ünnepelt a Rádió 88

(forrás: facebook.com/radio88szeged)

 
A kíváncsi vendégeknek stúdiótúrákat is szervezett a szegedi adó, amiket több turnusban indítottak a nap folyamán, 5-6 fős csoportokban. A hallgatók öt helyszínen keresztül beleleshettek a rádió háttérmunkájába, megismerkedhettek a műsorkészítéssel, sőt, a szerencsések akár adásban is megszólalhattak. Az érdeklődők szemügyre vehették a hírszerkesztők munkáját, és azt is megtudhatták, hogyan készülnek a reklámblokkok, illetve betekinthettek a szpotgyártás kulisszáiba is.

Az idegenvezetésen jelen lévők ezen kívül megnézhették a Rádió 88 alapítójának, Tóth Andrásnak a rádiós gyűjteményét, láthatták az állomás marketing eszközeit, végül az utcára lépve Rádió 88-as termékeket vásárolhattak 8-tól 8888 forintos összegig bezárólag.

A rádió munkatársai minden korosztály igényeit figyelembe vették piknik lebonyolításakor, így a gyerekek memóriajátékkal és x-boxszal foglalhatták el magukat, az idősebbek pedig az adó székháza előtt felállított sátrakban kávézhattak, fogyaszthattak, vagy éppen kipróbálhatták a Rádió 88 totóját. A piknikezőknek a forgalom miatt sem kellett aggódniuk, ugyanis a különleges rendezvény idejére lezárták a stúdiónak otthont adó utcát.

A Rádió 88 korai formájában először 1990. júniusában szólalt meg, majd 1994. őszétől szinte megállás nélkül sugárzott. A ma is használt 95,4 MHz-es frekvenciát 1998-ban nyerte meg az adót üzemeltető Telekom Kft., ezt követően 1999. január 13-tól non-stop sugárzásba kezdtek rajta. A rádió azóta többször is szervezett születésnapi eseményt, minden évben más programmal készülnek erre az alkalomra.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz