Rádiók a fesztiválokon

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Petőfi Rádió és a Sláger FM is saját helyszínnel várja a bulizókat.

Saját színpaddal várja a fesztiválozókat a Petőfi Rádió és a Sláger FM. Előbbi a Strand Fesztiválon lesz jelen egy vízparti helyszínnel, utóbbi pedig a tegnap elstartolt Sziget Fesztiválon biztosítja az oldies slágerek rajongóinak szórakozását dedikált pódiummal.

„A fesztiválozás összehozza az embereket, rajongókat, igazi közösségélmény. A 103.9 Sláger FM Budapest piacvezető oldies rádiójaként fontosnak tartja, hogy hallgatói személyesen találkozhassanak kedvenceikkel, amire nagyon jó lehetőséget kínál Európa egyik legnagyobb és legszínesebb könnyűzenei és kulturális rendezvénye a Sziget Fesztivál” – mondta Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója a rádió Sziget Fesztiválon való részvételével kapcsolatban.

A Sláger FM Greatest Hits színpadnál minden este számtalan hazai előadó, valamint külföldi zenekarok is szórakoztatják majd a közönséget, továbbá egy igazi közönségkedvenc show-elem is fémjelzi majd az 103,9 MHz-en sugárzó adó bulijait. „A program kínálatából kiemelném a braziliából érkező Regina és a német Brooklyn Bounce fellépését, a hazai vonalat pedig többek közt a Kerozin, a Help, a Bon-Bon, a Groovehouse, a Shygys, az Ámokfutók, Csordás Tibi/Fiesta, az UFO, a Bestiák/Miss Bee, a Desperado, a Splash és V-Tech/Kefír képviseli. Az örök nagy slágerek szerelmeseinek videodiszkóval is készülünk” – árulta el Ürge Dezső.

Petőfi a Strandon

A Petőfi Rádió a Zamárdiban megrendezendő Strand Fesztiválon állít vízparti színpadot augusztus 21-25. között. A Petőfi Part minden nap déltől hajnalig hazai és világsztár dj-ket lát majd vendégül, köztük a Petőfi Rádióban rendszeresen szereplő belga Lost Frequenciest, a török származású, amszterdami dj-producer Burak Yetert és Nora En Pure-t, a Petőfi Rádió rezidensét, Peter Sharpot, illetve Izilt, Lotfi Begit, Candymant és a Pool and Beer partisorozatot.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz