Hatalmas buli a Sláger FM színpadon

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Brooklyn Bounce koncertezett.

Hatalmas bulit csapott a Brooklyn Bounce a Sziget Fesztiválon. 90-es évek egyik legmeghatározóbb trance-house formációja ezúttal a Sláger FM színpadon lépett fel, amelyet kis híján felperszeltek a tüzes show elemekkel. „Elképesztő volt a látvány! A zenéjük és a videoklipjeik alapján azt gondolhatnánk, hogy mogorva, merev, esetleg távolságtartó előadókról van szó, de erről szó sincs. Nagyon közvetlenek voltak a koncert alatt is és utána is készségesen álltak a rendelkezésünkre. Allűröktől mentes, nagyon emberi hozzáállásúak” – mondta a rádiós műsorvezető, aki exkluzív interjút készíthetett a formációval.

Hatalmas buli a Sláger FM színpadon

(forrás: Sláger FM)

„Vérprofi csapat, akik a közönség első rezdülései alapján alakítják tovább a koncertet. Szinte már hazajárnak Magyarországra, ami nem csoda, hiszen nagy rajongótáboruk van itthon is” – mesélte Somogyi Zoltán, aki maga is ezt a tábort gazdagítja. „A 90-es években én is buliztam a számaikra, de a mai napig hallgatom a zenéjüket. Edzéskor kifejezetten szeretem a slágereiket. Nyugodt körülmények között valószínűleg nem őket választanám, de a konditeremben jöhetnek a zúzósabb zenék” – árulta el a műsorvezető, akinek a Brooklyn Bounce-szal készített interjúját hamarosan a 103.9 Sláger FM-en hallható lesz.

Szigetről a stúdióba

Minden hétköznap hajnalban kezdi a napot Pordán Petra, aki a Sláger Reggel műsorvezetőjeként reggel hatkor már adásban van. “Szinte minden hétköznapom ugyanúgy indul, négykor már fent vagyok. Egy kávéval próbálom feléleszteni magam, aztán készülődöm és irány a rádió” – mondta a műsorvezető, aki egyébként sem a nagy alvások híve. “Viszonylag kevés alvással is jól bírom a napot, 6-7 óra elég számomra ahhoz, hogy fitt legyek és jól érezzem magam a bőrömben” – árulta el Pordán Petra, akinek ezúttal még ennyi sem jutott a durmolásból.

Hatalmas buli a Sláger FM színpadon

(forrás: Sláger FM)

“Ha a Sziget Fesztiválról van szó, akkor ettől kevesebb alvással is kibírom. Most először voltam úgy a Szigeten, hogy a nappali arcát is meg tudtam nézni a fesztiválnak. Hajóval mentünk ki a barátokkal, voltunk Halott Pénz koncerten és persze a Sláger FM színpadnál zártuk a bulit. Hatalmas party volt, elképesztően sokan buliztak a legnagyobb slágerekre, köztük én is” – mondta a műsorvezető, akinek a másnap kicsit visszafogottabban telt.

“Mindössze három-négy órát aludtam, így kevésbé ugrottam műsorvezetőtársam, Bárdosi Sanyi csipkelődéseire, volt, amit le se reagáltam. Valamennyivel fáradtabbnak érzem magam, de nem bánom. Imádom a Szigetet és fáradtság ide vagy oda, ma is kilátogatok majd. Az utolsó koncert hajnali háromkor ér véget a Sláger FM színpadán, onnan még kényelmesen ide is érek a reggeli adásra” – viccelődött Pordán Petra, aki minden évben kilátogat Európa egyik legnagyobb zenei fesztiváljára.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz