Castingot tervez a Táska Rádió

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A székesfehérvári diákrádió műsorvezetői egyre nagyobb sikereket érnek el.

Interjút adott a székesfehérvári 97,5 Táska Rádió két műsorvezetője a Noizz.hu-nak. Klock-Balog Péter és Furtenbacher-Hegyi Vivien elmondták, hogy mindketten különböző módon kerültek a rádiózás közelébe. Előbbi már 5-6 éves korában a család keverőpultjával játszott, utóbbi a rádiónak otthont adó Lánczos Kornél Gimnáziumon keresztül ismerkedett meg a szakmával.

A beszélgetésben szóba került, hogy a Táska Rádió az egyetlen frekvenciával rendelkező rádióállomás, ahol minden munkafázist diákok végeznek. “Ez nem munkahely, hanem egy olyan műhely, ahol ha valaki komolyan gondolja és lelkes, bármikor találhat magának feladatot – akár már 11-12 éves kortól kezdve. (…) Nem az a cél, hogy a rádióadás szakmailag tűpontos és a legtökéletesebb színvonalú legyen, hanem, hogy a készítők megtanulják, hogyan váljanak profivá.” – mondta Klock-Balog Péter.

A Táska Rádió stábja jelenleg 50-60 diákból áll. Az interjúból kiderült, hogy évente két castingot szoktak tartani, és valószínűleg idén ősszel is lesz egy. “A mottónk az, hogy „Te is beleférsz”, és ez valóban így igaz. Mindenkit sok szeretettel várunk.” – tette hozzá Furtenbacher-Hegyi Vivien.

A teljes interjú a Noizz.hu-n olvasható.

(Kiemelt kép forrása: facebook.com/taskaradio)

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz