Indul a Megafon Földrengető XCM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A balassagyarmati rádió kerékpáros versenyt támogat.

2015 az nógrád megyei Iliny lakói számára megrázóan indult: január elsején reggeltől estig összesen négy földrengést is kibírtak. Aztán a faluházban úgy döntött a népképviseleti bizottság, hogy ennek emlékére visszarengetik a földet. Így történt, hogy azóta minden évben futóverseny dübörög a cserháti tájon. Hogy idén az eddigieknél nagyobb legyen a földmozgás, elhívták Magyarország hegyikerékpárosait is.

A Megafon Földrengető XCM szeptember 15-én 14:30-kor rajtol el, amelynek 16 és 32 kilométeres távját a gyakorlott bringások mellett azok is teljesíteni tudják, akik csak a kocsmáig járnak két kerékkel. A kerékpáros pálya a legutóbbi 4 földrengés epicentrumain halad keresztül, végig erdei és földutakon.

A megye rádiója, a Megafon komoly anyagi támogatással járul hozzá a bringamaraton futamaihoz, aminek köszönhetően a legjobb célbaérkezők pénzdíjazást kapnak. Aki benevez a Megafon Földrengető XCM-re, névre szóló rajtszámot, emblémázott pólót, frissítőt és ilinyi gulyáslevest is kap. Nevezni itt lehet.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz