Kézműves vásárt szervezett a CiRMi

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A miskolci civil rádió immáron harmadszor biztosított teret kézműves termelőknek.

Kézműves árusok és zenészek lepték el a miskolci Európa teret szombaton, a Civil Rádió Miskolc szervezésében – írja a Borsod Online. Az önkéntes alapon működő online közösségi rádió már harmadik alkalommal járult hozzá a rendezvényhez lebonyolítóként.

A III. CiRMi Kézműves Vásár és Csípős Fesztiválra Miskolcról és környékéről érkeztek az árusok, akik mellett chilitermelők és zenészek biztosították a fog illetve a talp alá valót. Utóbbiak ingyen léptek fel, és az árusoknak sem kellett fizetniük a helyért.

Kocsis Emese, a rádió szerkesztője és a vásár szervezője a lapnak elmondta, hogy a rádió bizonyos ügyeket és értékeket felkarol – mint pl. a kézműves termelőket -, és ezek visszaköszönnek műsoraikban is. Hozzátette, ez a rádiónak is jó alkalom önmaga népszerűsítésére.

A szervező azt is megjegyezte, hogy az az önkéntesség adja a CiRMi erejét: non-profit szervezetről van szó, akik online rádióznak. Lelkes amatőrök, a számukra fontos témákat dolgozzák fel, legyen az kultúra, közélet vagy környezetvédelem. Ehhez várják folyamatosan a társakat, akik a rádiózó közösség legújabb tagjaivá válhatnak.

(Kiemelt kép forrása: https://www.facebook.com/events/264459624356233/)

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz