RSH: a Kossuth és a Petőfi mögé került a Rádió 1 a reggeli műsorsávban

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Közönségarány tekintetében.

Országosan a teljes népesség körében továbbra is a Petőfi Rádió a leghallgatottabb állomás, a reggeli, leghallgatottabb műsorsávban (6:00-10:00) pedig a közönségarányt tekintve is megelőzi a Rádió 1-et – írja a Radio Sales House az NMHH júliusi hallgatottság kutatására hivatkozva. Az ügynökség kiemeli, hogy a share adatokat tekintve az egyéb városokban és a községekben is csak harmadik helyen áll Balázsék műsora.

RSH: a Kossuth és a Petőfi mögé került a Rádió 1 a reggeli műsorsávban

(forrás: RSH)

 
A fővároson és a megyeszékhelyeken kívül a 180 perc vagy a Talpra magyar! érdekli a rádióhallgatók többségét – állapítják meg. Több mint 40% választja a két közszolgálati rádió egyikét hétköznap reggel.

A közszolgálati rádiók, a Sláger FM és 45 helyi rádió reklámidejét értékesítő kereskedőház kiemeli, hogy a Petőfi Rádió elérését jelentősen növeli a budapesti Sláger FM-mel és a vidéki helyi rádiókkal kialakított kombinációja. Együttesen napi 2,3 millió hallgató érhető el velük. Ez 30%-kal haladja meg a Petőfi napi elérését, és összesen 26%-os elérést jelent a 15 éves és idősebb népességben.

RSH: a Kossuth és a Petőfi mögé került a Rádió 1 a reggeli műsorsávban

(forrás: RSH)

 
A kombináció előnye szerintük az, hogy a Sláger FM a fővárosban, míg a vidéki helyi rádiók a megyeszékhelyeken egészítik ki a Petőfi Rádiót hatékonyan. Éppen azokon a területeken, ahol a közszolgálati adó elérési aránya gyengébb az országoshoz viszonyítva – írják.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz