Pályázati fejlemények

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Kecel, Nyíregyháza.

A nagykanizsai, székesfehérvári és tatabányai helyi kereskedelmi rádiós frekvenciapályázatok eredményének megállapítása mellett más pályázatok vonatkozásában is történt előrelépés a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság keddi ülésén.

A Kecel 99,6 MHz-es helyi rádiós pályázati eljárás alaki vizsgálatának keretében a testület hiánypótlásra szólította fel az egyedüliként pályázó Gong Rádió Kft.-t, a Nyíregyháza 99,4 MHz helyi kereskedelmi rádiós pályázatának tartalmi vizsgálata során pedig az LB Rádió Kft.-től és a Sunshine Rádió Kft.-től felvilágosítást kér.

Utóbbi frekvenciáért egyébként három cég jelentkezett, a fentebb említetteken kívül még a Regionális Rádió Kft. van versenyben a jogosultságért. A jelenleg a Sunshine Rádió által használt 99,4 MHz-cel párhuzamosan egy másik nyíregyházi kereskedelmi frekvenciáért is folyik a küzdelem; a Best FM Nyíregyháza otthonául szolgáló 103,9 MHz ügye valószínűleg újra a Médiatanács elé fog kerülni a következő hetekben, és várhatóan a pályázatok tartalmi vizsgálatával folytatódik.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz